Det blir Storsylen Opp i 2019

Postet av Tydal IL den 20. Des 2018

Det har vært noe usikkerhet knyttet til framtida til Storsylen Opp etter at "Dronninga" Mari Aas  valgte å trekke seg tilbake.  Mari har som kjent vært drivkrafta i dette arrangementet gjennom 10 år, og det har vært utfordrende å få nye personer inn i førersetet for dette arrangementet etter Mari.  Nå er imidlertid ny komite på plass, og de hadde sitt første møte i kveld.  Veldig postivt at vi nå får inn yngre krefter med vilje og ideer til å videreføre og videreutvikle dette populære arrangementet.  Når vi i tillegg vet at veteranene Jo Vegard, Ola Morten og Niklas blir med videre, er det bare å glede seg til neste års arrangement.  Dato for Storsylen Opp 2019 er foreløpig ikke valgt, men det får vi komme tilbake til etter hvert.  

På bildet ser vi den nye komiteen:  Fra venstre Ola Morten Græsli, Synne Dyrhaug, Mali Myren, Even Græsli og Jo Vegard Hilmo.  Niklas Dyrhaug sitter også i komiteen , men er opptatt med treningssamling på Sjusjøen.
Salg av adventskalender

Postet av Tydal IL den 13. Nov 2018

Det blir salg av årets adventskalender mandag 19.november fra kl. 18.00.  Da reiser utvalgte selgere rundt om i Tydal.  Pris kr. 100,- pr. stk.  Premier til en verdi av kr. 23.000,- som er gitt av våre lokalt næringsliv.  Salget gir gode inntekter til drift av laget.
Tydalsvukku

Postet av Tydal IL den 17. Sep 2018

Tydal IL er aktiv under Tydalsvukku.  Komplett program finner du her.

Bildet kan inneholde: 1 person, meme og tekst
BRAKDEBUT FOR TYDAL IL

Postet av Tydal IL den 10. Sep 2018

Jeg debuterte i dag for Tydal il på Hessjøen rundt med ny løyperekord! 🥇 Jeg har meldt overgang til Tydal il på grunn av et godt sportslig opplegg og sterke lagkamerater i Niklas Dyrhaug og Magnus Stensås 😄 Dette blir spennende med tanke på NM stafett i Meråker 2019! Jeg gleder meg til å konkurrere for Tydal IL 💪
Hovedstyret

Postet av Tydal IL den 13. Jun 2018

Leder: Kjell Olav Græsli

Nestleder: Tove Berggård

Kasserer: Dortea Østbyhaug

Sekretær: Ingeborg Eidum

...
Test

Postet av Tydal IL den 13. Jun 2018

Dette er en test med bilde
O-løp på Langfloenkartet

Postet av Tydal IL den 13. Jun 2018

O-løp på Langfloenkartet med start fra steintippen, onsdag 13.06. 

Merket fra fv 705 i Ås. 

Start fra kl 18.00. Lang, kort og rekruttløype. 

Alle er velkommen til trivelig skogstrim!