Fotballgruppas Årsfest 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 11. Nov 2019

Lørdag kveld 9. november byttet fotballseniorene ut svette fotballtrøyer og fotballsko med finstasen for å markere slutten av sesongen 2019.

Dagen startet med trening i Tydalshallen, der 20 herrer/damer møtte opp, treninga ble avslutta med en sekvens for å kåre herrelagets Toppscorer 2019.

Jesper Dahlseng Østby, Abdulrazik Altigani Mohamed Hussein og Ola Morten Græsli hadde alle 2 mål hver etter endt sesong. Jesper og Ola Morten var tilstede og fikk 10 skudd på mål hver, der Jesper trakk det lengste strået og dermed ble Toppscorer.

De som ønsket det fikk mulighet til å se Premier League kampen mellom Tottenham og Sheffield United på storskjerm, med servering av forfriskninger sponset av butikksjef på Coop Tydal og Tydalsspiller Bjørn Øien.

Etter kampen var det skyss til Væktarstua Hotell der Leder i fotballgruppa, Hotellvert og Tydalsspiller Tor Helge Kvithammer ønsket ca. 35 gjester velkommen:

Herre- og damespillere, styret, trenere, lagledere og medhjelpere fikk servert Buffet med kalde og varme retter, dessert og avec.

Styret som består av Tor Helge Kvithammer, Torhild Gullbrekken Aas, Borgar Kulseth Kirkvold og Solveig Hilmo Rønning delte ut påskjønnelser til:

Trenere og Lagledere for J09, J11 og G09: Dortea Østbyhaug, May Tonje Aas, Anne Beate Tangstad Kirkvold, Jan Vidar Olsen, Morten Aasan og Håvard Kirkvold.                                                                                             

Trenere og Lagledere for herrer 5. div.: Simen Dahlseng Østby, Borgar Kulseth Kirkvold, Olav Harry Østby, Camilla B. Sundt og Rita Hilmo.

Baneansvarlige/tilsynspersoner for Stugudalsbanen og Kløfta kunstgress: Tor Helge Kvithammer, Mathilda Alanko, Ola Reitan, Inge Morten Rotvold, Jan Olav Aas og Bjørn Græsli.

Væktarstuacupkomiteèn ved Ola Bjerken, Toralf Øverås, Jan Olav Aas, Frida Hilmo Øverås, Sandra Berggård, Anne Mona Lunden og Torhild Gullbrekken Aas.

Årets Speakertjeneste ved Jan Olav Aas og Toralf Øverås.

Hjemmeside og Facebookansvarlig for Tydal IL Fotballgruppa Rita Hilmo.  

Videre fikk sistnevnte og undertegnede overrakt gave fra styret etter å ha innehatt Laglederfunksjonen for Herrelaga i 10 år og nå ønsker å fratre denne rollen. Tusen takk !

Så var det klart for Prisutdelinger for sesongen 2019. Denne ble foretatt av trenerteamet Simen og Olav Harry samt laglederne Rita og Camilla.

Som kjent har Tydal herrer 5. div. herrer hatt tre damer på laget denne sesongen noe som ikke er særlig vanlig i Seniorsammenheng, de tre Tone C. Fremo, Marte Aunemo og Johanne Aunemo fikk overrakt hver sin gave av trenerteamet: Her Tone, - Marte og Johanne var ikke tilstede.


Prisvinnere sesongen 2019 ble:

Årets Toppscorer: Jesper Dahlseng Østby

Årets Comet: Håvard Fremo

Årets Innsatspris: Vegard Græsli

Årets Spiller: Stian A. Fremo

100 spilte A-kamper: Vegard Græsli.

Fra venstre: Vegard, Stian, Håvard og Jesper.

Festen fortsatte etter dette med musikk, dans og festlig samvær i Lavvoen til Væktarstua. Takk for i år! /rhFotballsesongen 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 3. Nov 2019

Fotballgruppa har i 2019 hatt tre aldersbestemte lag, et seniorlag i serie og to lag i vår egen Væktarstuacup på Stugudalen i juli.


J09 
Kaisa Aasan
Ingrid Græsli
Malin Berggård
Amanda Lunden
Ada Lynn Shiefflett
Emmalinn Kirkvold
Ramona Hjertmoen
Ellinor Hjertmoen                                                                                                                        

lagleder Dortea Østbyhaug  

J11 
Maja Aas Olsen
Sol Angelica Sivertsen
Nora Overvik Fossum
Eli Sundal
Lone Lunden
Emmalinn Kirkvold
Ramona Hjertmoen
Ellinor Hjertmoen                                                                                                                            

lagleder May Tonje Aas


G09 
Nathaniel Sivertsen
Henning Sundal
Erik Klose
Johan Tangstad Kirkvold
Lamiek Tasfay                                                                                                                        

lagleder Anne Beate Tangstad Kirkvold  


Trenere for disse tre laga har vært: Jan Vidar Olsen, Morten Aasan og Håvard Kirkvold.

 

DALFØRECUP: 

Alle tre lagene har deltatt på Dalførecup. Denne cupen arrangeres av klubbene i Stjørdalsområdet/Meråker/Selbu for aldersgruppen 7 – 10 år/Årgang 2012-2009. Det arrangeres 5-8 cupdager på helg for lagene i perioden mai – september. For våre lag har det vært åtte cupdager der jentelagene har deltatt, guttelaget deltok på en cup i vårsesongen.

 

SPAREBANK 1 SJAMPIONS LIG:

Denne cupen arrangeres av Stjørdals-Blink fotball i Stjørdalshallen over tre helger i oktober og november for jenter og gutter f. 2007-2012. I år arrangeres den for 31. gang og i 2018 deltok hele 255 lag fra hele Trøndelag i den populære barneturneringa.

Begge jentelagene har deltatt på Sjampions Lig i høst.
Lørdag 19. oktober deltok J 2011/2012 (3er fotball) og kalte seg Atletico Madrid:

Foto: Jan Vidar Olsen

Søndag 27. oktober deltok J 2009 (5er fotball) og kalte seg Borussia Dortmund:

Foto: Dortea Østbyhaug

Avslutning:

De aldersbestemte laga skal ha avslutning i forbindelse med Tydal ILs Jubelkveld senere i november.

 

5. DIV. MENN AVD. 02:

Tydal herrer rykka ned til 5. div. etter sesongen 2018 og sesongen 2019 skulle vise seg og bli veldig spesiell på mange måter. For første gang på mange år stilte Tydal med kun et herrelag i seriesystemet. Tre av spillerne tok etter hvert på seg trenerrollen, og på lagledersida fortsatte Camilla Sundt og Rita Hilmo: 

På etterjulsvinteren foregikk treningene i B.Langseth Arena sammen med Vikvarvet IL. Tydalsspillerne kunne delta på treninger sammen med Vikvarvet i Rødmyrahallen. I tillegg var det treninger i Tydalshallen til Kløfta kunstgress ble snøfri. 10 spillere gikk til andre klubber i løpet av sesongen og 5 spillere skrev under for Tydal IL. Som tidligere år er spillerne spredt geografisk og et fåtall hadde anledning til og delta på alle kampene.     Trener-/Laglederteamet har derfor brukt mye tid på å få på plass lag til hver kamp. Fra tidlig i mai ble det en endring i trenersammensetningen da Olav Harry Østby gjeninntrådte som trener, Simen D. Østby fortsatte som trener av de tre som startet.

Det skulle i løpet av sesongen spilles 18 kamper mot lag i Stjørdal- og Trondheimsområdet samt to lokaloppgjør mot Selbu. Første kamp ble spilt 12. april mot Nationalkameratene på Hallset kunstgress. Hele 51 spillere fra 15 år og oppover har spilt seriekamper for Tydalns herrelag i år. Flere tidligere helter har børstet støvet av fotballsko og leggbeskyttere for at vi skulle lykkes med og fullføre sesongen, noe som også ble sesongens mål. Det kanskje mest spesielle er at vi i år har hatt tre damer på laget, Marte Aunemo, Johanne Aunemo og Tone C. Fremo, - dette fikk også mye medieoppmerksomhet da det er svært sjelden at damer deltar på herrelag i norsk fotball i seriesammenheng. Vi lykkes nesten i og fullføre sesongen, men da siste kamp mot Lånke skulle spilles borte 6. oktober måtte vi melde pass da vi ikke klarte og mønstre fullt lag. Kampen endte derfor med w.o. og 3-0 til Lånke. Tydal tapte alle sine kamper denne sesongen noe som nok er første gang i historien. Det ble scora 9 mål i løpet av sesongen.


Motstanderlag og dommere har vært imponert over Tydalns mål om å fullføre sesongen og bruk av så mange spillere av begge kjønn og alle aldre, i tillegg til kun tap og stor målforskjell.     Trener-/laglederteamet ønsker og rette en takk til alle som har stilt opp på alt fra en til alle kampene, det har vært godt humør i gruppa og lite fokus på resultat.

VÆKTARSTUACUP:

Tydal stilte med et damelag og et herrelag i den 51. utgaven av Væktarstuacup på Stugudalen første helga i juli. 14 spillere deltok på damelaget og 22 stk deltok på herrelaget. Begge lagene kom til Bronsefinale men tapte og ble dermed på 4.plass. 6 lag deltok i herreklassen og 4 lag i dameklassen.


Avslutning:

Herre- og damelaget samt trenere/lagledere, styret, medhjelpere og samarbeidspartnere avslutter sesongen med middag, prisutdelinger samt festlig lag på den årvisse fotballfesten på Væktarstua Hotell lørdag 9. november.

Alle foto senior: Rita HilmoVæktarstuacup 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 8. Jul 2019


Røros - vinnere av dameklassenBrekken - vinnere av herreklassenToppscorer Linda W. Rønsberg, Selbu (2 mål) og turneringas beste spiller Maren Østby, SelbuTurneringas beste spiller Per-Erik Ofstad, SelbuToppscorer Thomas Sjøvold, Brekken (4 mål)


 


Knøttespillerne - grønt og blått lag har mottatt sine velfortjente medaljer Helgas prisvinnere ble:

 Dameklassen...
1. plass og vinnere av Vandrepokalen Røros
2. plass Selbu
3. plass Brekken
Turneringas beste spiller Maren Østby - Selbu
Toppscorer Linda W. Rønsberg (2 mål) - Selbu
Tydal ble nr. 4 i dameklassen

 Herreklassen
1. plass og vinnere av Vandrepokalen Brekken
2. plass Elvran
3. plass Selbu
Turneringas beste spiller Per-Erik Ofstad - Selbu
Toppscorer Thomas Sjøvold (4 mål) - Brekken
Tydal ble nr. 4 i herreklassen, Vikvarvet ble nr. 5 og Ålen ble nr. 6

I tillegg var det som alltid en underholdende Knøttekamp på søndag mellom Blått og Grønt lag.

Takk til alle laga, knøttespillere, dommere, funksjonærer og publikum som gjorde at den 51. turneringa på Stugudalen nok en gang ble vellykket og velkommen tilbake i 2020.Kampoppsett Væktarstuacup 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 26. Jun 2019

Herrer: (H)
Elvran – Vikvarvet – Ålen – Brekken – Selbu – Tydal

Damer: (D)
Selbu – Røros – Brekken – Tydal

FREDAG  5. JULI
Kl. 17.30 - H: Vikvarvet - Tydal
Kl. 18.20 - H: Elvran - Brekken
Kl. 19.10 - D: Brekken - Røros
Kl. 20.00 - H:  Ålen - Selbu

LØRDAG  6. JULI
Kl. 10.00 - H: Tydal - Brekken
Kl. 10.50 - H: Vikvarvet - Elvran
Kl. 11.40 - D: Tydal - Selbu
Kl. 12.30 - H: Brekken - Ålen
Kl. 13.20 - H: Selbu - Vikvarvet
Kl. 14.10 - D: Røros - Tydal
Kl. 15.00 - H: Tydal - Ålen
Kl. 15.50 - D: Selbu - Brekken
Kl. 16.40 - H: Elvran - Selbu

SØNDAG  7. JULI
Kl. 11.00 - H: Kamp om 5. plass - nr. 5-nr. 6 etter innledende
Kl. 11.50 - D: BRONSEFINALE
Kl. 12.40 - H: BRONSEFINALE
Kl. 13.30 KNØTTEKAMP (2 x 10 min)
Kl. 14.00 – D: FINALE
Kl. 15.00 – H: FINALE

Innledende kamper og plasseringskamper til og med kamp om 3. plass spilles i 2 x 20 min.
Finalene spilles i 2 x 25 min.

Begge klasser spiller «ufullstendig» serie i innledende runde, siste års finalister møtes ikke i denne runden. Plasseringskamper søndag: nr 1-2 spiller finale – nr 3-4 spiller bronsefinale – nr 5-6 i herreklasse spiller om femteplassen.Væktarstua cup 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 24. Jun 2019

Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig.

Fredag 5. juli braker det løs med ny turnering på Stugudalsbanen. Den 51. i rekken.

Følgende lag deltar på årets Væktarstua cup med innledende kamper fredag og lørdag, og finaler på søndag.

DAMER: Røros - Brekken - Selbu - Tydal
HERRER: Brekken - Ålen - Elvran - Vikvarvet - Selbu - Tydal

Bankett for laga på Væktarstua lørdag

Natursti

Knøttekamp på søndag

Turneringsfester i Bjørkly:

Quiz og musikk med Urban Cowboys fredag kveld

Musikk med Liv Laga lørdag kveld

Grill, kiosk, kaffesalg og Lotteri

Vi gleder oss til sol, trivsel, fart og spenning - hjertelig velkommen⚽️Siste kamp i vårsesongen ble historisk.

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 22. Jun 2019

5. div.: Tydal spilte i kveld vårsesongens siste seriekamp hjemme på Kløfta mot Lånke. Det ble tap 1-12 (1-6), scoring av Ola Morten Græsli. Tydal ligger sist på tabellen og Lånke ligger på andreplass. Tydal har utsatt 2 av vårkampene til høsten.

For første gang i historien stilte Tydal med damer i en seriekamp på herresida. Søstrene Marte og Johanne Aunemo stilte sporty opp :) Her er hele laget etter kampen og like blid selv om det ble tap.

Foran fra venstre: Gaute, Johanne, Marte, Håvard, Totto, Vegard og Stian.

Bak fra venstre: Abdu, Ola Morten, Peder, Jan Vidar, Ola og Elias.

Det var også første gang i Kløftas historie at publikum kunne sitte så bekvemt som i kveld. Setene som Tydal IL har fått fra Lerkendal er denne uka montert på den nye Tribunen.
Trøndelag på kamp​​​

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 19. Jun 2019


Trøndelag på kamp

Lørdag 29. juni kl. 18.00 er Selbu og Tydal invitert til Trøndelag på kamp på Lerkendal når Rosenborg skal møte Kristiansund. Billetten koster 100,-  Se mer info. i vedlagte invitasjon og link til billettbestilling. Det er også 20 % på èn valgfri vare i RBK Shop ved kjøp av Trøndelag på kamp billetten.

Invitasjon Selbu og Tydal RBK_KBK 2019.pdfNor-contact fyller 30 år

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 15. Mai 2019

Nor-Contact feirer med godt utvalg og gode rabatter, her finner du også Tydal Ils klubbkolleksjon:

Nor-Contact feirer 30 årSeriestart 2019

Postet av Tydal IL - Fotball(gren) den 12. Apr 2019

I dag 12. april er det sesongåpning for Tydal sitt 5. div.-lag. Guttene møter Nationalkameratene på Hallset kunstgress kl. 20.00. Så befinner du deg i Trondheimsområdet så ta turen og heie på guttene, dette blir spennende. Tydal spiller i 5. div. avd. 02 og møter lag fra Stjørdals- og Trondheimsregionen, i tillegg vil det bli to spennende lokaloppgjør mot Selbu. Herrelaget har i år nye trenere etter at Olav Harry og Bjørn ga seg etter fjorårssesongen, trenerne er hentet fra egen spillerstall og består av trioen Joachim Henriksen, Simen Dahlseng Østby og Borgar Kulseth Kirkvold. Lykke til gutter :) Lagledere er Rita Hilmo og Camilla Sundt. 

For første gang på mange år stiller Tydal med kun et lag i kretsens serie, etter å ha hatt to herrelag i mange år og enten eget eller samarbeidslag på damesida. 

Når det gjelder aldersbestemte lag stiller Tydal som tidligere med tre lag i Dalførecup (Lag i Stjørdalsdistriktet) og "Sjampions Lig". J11, J09 og G09, foreløpig er Jan Vidar Olsen, May Tonje Aas, Dortea Østbyhaug og Anne Beathe Tangstad Kirkvold klar i trener-/laglederteamet for disse laga.

Her finner du kampfakta om kveldens kamp:

Tydal - Nationalkameratene 12/4-19