Arkiv


 • Årets siste O-løp går fra Røvassbu onsdag 9. september

  Årets siste O-løp går fra Røvassbu onsdag 9. september

  O-gruppa i Tydal IL ønsker velkommen til årets siste o-løp onsdag 9.sept. Start ved Røvassbu fra kl 17.00. Merket fra fv 705 ved Coop, og videre fra Esandvegen. Løyper som passer for alle. Det blir enkel servering..

  Les mer
 • Terminlista for sommerens o-løp er klar

  Terminlista for sommerens o-løp er klar

  O-gruppa ønsker velkommen til o-løp sommeren 2020. Vi følger smittevernreglene fastsatt av FHI og veileder utarbeidet av Norges orienteringsforbund. Vi starter sesongen 27.mai på kartet Væla. Det tas et lite forbehold om snøforholdene, så følg med på eventuelle endringer. Alle o-løp blir kunngjor

  Les mer
 • AVLYST: Orienteringshelg i Neadalen 29.-30.august 2020

  AVLYST: Orienteringshelg i Neadalen 29.-30.august 2020

  Tydal il og Selbu OK's arrangement "Orienteringshelg i Neadalen" med KM mellomdistanse i Tydal lørdag 29. august. og KM sprint i Selbu søndag 30. august, er avlyst på grunn av Koronasituasjonen. Vi håper på å kunne arrangere tilsvarende løp i 2021.

  Les mer
 • Invitasjon til Sparebank1 cup og sonerenn i Tydal 4.juledag

  Invitasjon til Sparebank1 cup og sonerenn i Tydal 4.juledag

  Invitasjon til julerennet 2019.docxVedlagt er invitasjon til Sparebank1 cup og sonerenn som arrangeres i Tydal, Kløfta idrettsanlegg, 28.desember. Klassisk stilart. Første start går kl. 11.00. Velkommen til oss 4,juledag.                 &n

  Les mer
 • Velkommen til årets Jubelkveld!

  Velkommen til årets Jubelkveld!

  Tydal IL ved O-gruppa, Aldersbestemt fotball og Trimgruppa avholder sin årlige «Jubelkveld» 26.november kl.18 i Tydalshallen (møterommet).

  Les mer
 • O-løpet onsdag 29.mai er avlyst pga. snøværet

  O-løpet onsdag 29.mai er avlyst pga. snøværet

  Les mer
 • Sesongstart o-løp 22.mai.

  Sesongstart o-løp 22.mai.

  Terminlista for o-sesongen i Tydal er klar. Det er planlagt 13 løp med sesongstart 22.mai. Første løp blir på kartet Hamrene i Græsli.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline